Hocus Pocus Media | Despre noi
15397
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15397,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Despre noi

calitate video

HocusPocusMedia s-a nascut pentru a furniza companiei tale calitate video.

1000 de cuvinte

Videoul este cel mai de impact instrument pentru expunere.

brandul tău comunică

Odata ce ai un clip, il poti posta pe diferite canale de social media

Misiunea noastră

Suntem o echipă de tineri cu experiență în producție și postproducție video, entuziaști în fața oricărui proiect care ne provoacă imaginația. Lucrăm din pasiune pentru oameni pasionați. Dacă depui suflet în produsul sau serviciile oferite sau dacă pur și simplu ești un om cu idei mișto, noi vrem să te cunoaștem și să te sprijinim în a-ți transmite mai departe mesajul!

HocusPocusMedia s-a născut pentru a face cunoscută magia din spatele brandului tău, pentru a sublinia latura umană a afacerii tale, pasiunea, dorința de a veni în întâmpinarea clientului cu un produs de calitate și servicii ireproșabile. Și ce poate fi mai convingător decât un film de prezentare?

Orice afacere în care se depune suflet merită să fie cunoscută de către consumator, care poate că nu s-ar fi gândit vreodată la ce măiestrie și ce oameni dedicați se ascund în spatele unui produs/ serviciu. Un film de prezentare despre angajați și atmosfera de lucru a unei companii îi va aduce acesteia credibilitate în fața oricărui client.

COLABORARE SIMPLĂ ȘI EFICIENTĂ

Te tentează să colaborăm? Nimic mai simplu: ne suni sau ne scrii pe adresa de e-mail. Ne prezinți pe scurt proiectul/evenimentul tău, ne spui cum dorești să îl faci cunoscut, pe ce canale media, un termen-limită (dacă există) și de ce buget dispui. În cazul în care nu îți dăm un răspuns pe loc, noi ne întâlnim, ne sfătuim și revenim cât mai rapid posibil cu o estimare realistă de timp și bani. Sau poate vrei să alegi direct unul din pachetele noastre de servicii.

PROMOVAREA POTRIVITĂ BRANDULUI TĂU

Odată ce ai un film de prezentare, îl poți posta pe diferite canale de social media. Facebook este unul dintre cele mai bune exemple. Încarci clipul pe Facebook, bifezi să îți apară mereu ca primă postare pe timeline și toți cei care vor intra pe pagina ta îl vor vedea. În acest mod multă lume va comenta și, mai ales, îl va distribui mai departe și va vorbi despre el. O mai mare expunere și creștere a brandului tău!

Echipa
cristina_550x550

Cristina Sandu

Editor Audio –Video

. Inspirația este momentul când sunt purtată în povestea pe care o am de creat în videoul pe care îl fac. Nu eu aleg inspirația, ci ea mă alege pe mine pentru a-ți crea ție un video de prezentare de neuitat.

alexa_

Alexandra Tudorie

Designer, Cameraman, Fotograf

Creez povești care dau emoții. Elementele cele mai simple de design sunt efectele cele mai mari. Fac din lucruri mici, povești mari și de neuitat. Video, foto sau design sunt elementele pe care le iubesc.

alex_550

Alexandru Pleșea

Antreprenor, Scriitor, Psiholog

Cele mai bune filme sunt cele în care emoția și mintea sunt absorbite și nu te poți gândi la altceva. Inovația și creația sunt elementele cu care HocusPocusMedia s-a nascut.

Videourile noastre sunt presărate cu emoții, detalii, povești, nostalgie, impact, credibilitate și scopul lor este ca produsul sau serviciul tău să vorbească pentru tine până când ajungi să o faci tu.

OFERIM

ORIGINALITATE – Povestea brandului tău este unică. Noi o vom face ușor de ținut minte.

SERVICII CORPORATE – Prezentăm activitatea angajaților tăi și mediul profesionist de lucru. Imortalizăm evenimente corporate: lansări produse/servicii noi, conferințe, petreceri etc.

CONȚINUT SOCIAL MEDIA – Platformele de socializare te constrâng? Stai fără grijă – îți putem oferi același clip video în mai multe formate, rezoluții și/sau durate de timp. (cost suplimentar)

PACHETE PERSONALIZATE – Te interesează mai degrabă un film simplu de prezentare și 2-3 clipuri cu interviuri separate? Ai de prezentat 5 produse individuale sau 10 tutoriale video? Nicio problemă, vom negocia un pachet personalizat.

ABONAMENTE VIDEO – Ai un canal de Youtube și emiți constant filmulețe? O campanie care se desfășoară în mai multe episoade? Abonează-te la noi și ai parte de reduceri!

TRANSMISIUNI LIVE (INTERNET) – Lansezi un produs nou sau susții un curs? Cu noi poți transmite evenimentul pe internet în timp real.

SEMNĂTURA NOASTRĂ

BRAINSTORMING – Oferim mai multe scenarii, alegi unul

PUNEM SUFLET – În toate etapele de producție

LIVRĂM – Montajul final în maxim 10 zile

CUM LUCRĂM

Sprijinim orice proiect cu potențial creativ și prioritizăm clienții cu care am mai colaborat armonios în trecut. Promovăm doar proiecte în care credem și căutăm pe cât posibil să lucrăm cu oameni pasionați de ceea ce fac. Așadar, dacă ne-am văzut și ne-am plăcut, următoarele etape sunt de obicei floare la ureche.

Pentru început, vei primi mai multe propuneri de scenarii. După caz, căutam și alegem locații, recuzită și oameni, apoi filmăm. În etapa de post-producție povestea ta va prinde viață.

Noi nu facem reclame pentru TV. Social media este aria noastră de interes, acolo unde contactul cu consumatorul este mai direct și mai personal. Acolo este, de fapt, locul unde omul îți poate revedea de mai multe ori clipul și tot de acolo el poate ajunge instant pe site-ul tău pentru a afla și alte detalii.

DE CE VIDEO?

Orice afacere din România, fie ea start-up sau corporație în toată regula, are nevoie de o imagine bine studiată și reprezentată pe piață. În ziua de astăzi nu mai este suficient să îți faci un simplu website și o pagină de Facebook. Dacă nu rezonezi cu consumatorul, vei rămâne în urma concurenței. Iar cel mai de impact instrument de expunere rămâne filmul de prezentare, cel pe care toată lumea îl caută din momentul în care ajunge pe pagina ta.

CE ÎMI POATE ADUCE ÎN PLUS UN FILM DE PREZENTARE?

Filmul de prezentare arată consumatorului ce, unde, când, cum și de ce faci ceea ce faci. În acest fel, el se poate identifica sau nu cu activitatea ta și începe să asocieze diverse elemente cu brandul tău. În film, afacerea ta are culori, texturi, muzică. Afacerea ta are o poveste. Cui nu ii plac poveștile?

Clienții nostri